Vardag

En helt ny värld

När jag skulle flytta min befintliga blogg hit blev det inte helt som jag tänkt mig, som ni säkert redan märkt, haha. Ärligt talat vet jag inte vad som hände, men något hände när jag skulle flytta blogg.lastingdressage till startsidan… Så nu står vi här, på ett bokstavligt oskrivet blad. Men det gör kanske inte så mycket när vi står inför ett helt nytt år, men nya utmaningar och projekt. Bara ni hittar hit, men det hoppas jag. Du som läser har ju uppenbart gjort det, och det är jag oerhört tacksam över! Jag hoppas få vara med er det här året också!

Om 2016 var ett år av förändringar så kommer 2017 gå i samma namn. Företaget kommer växa och utvecklas, och senast igår var jag i Skövde på möte. Dit kommer jag åka regelbundet för att diskutera företaget, vilket känns otroligt spännande och bra. 2017 ska bli ett riktigt bra år! Och med det gjort kommer även resterande vecka bjuda på en hel del resande. Fredag åker jag till Lilla Edet (finns även möjlighet för träningar då), lördag blir det clinic i Borås och söndag ska jag till Karlstad. Om någon vill träna i Karlstad eller på vägen (åker via Mariestad) går det säkert boka in mot kvällen.

Nu ska jag fortsätta dagen med lilla Astrid i knät medan jag skriver om historia i populärkultur!

Foto: Maria Hallbeck | www.mariahallbeck.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *