Vardag

Nästan löjligt

Ja, så bra har dagen varit hittills! Allt började med långa budget beräkningar som kan få vem som helst att slita håret, men jag har börjat att tycka det är kul. Jag älskar utmaningar, och att försöka hitta sätt att få saker att gå runt är något jag faktiskt verkligen gillar! Det känns kul, drivande och utmanande! Sedan finns det förstås stunder jag tänker att jag kör hem alla hästarna till Mattias mamma och gör GMU istället. Skiter i allt och tar ett jobb inom försvarsmakten istället. Fast mitt kall är ändå här, inom hästnäringen, hur tufft det än må vara! Jag tänker alltid att för att få extra glädje får man investera i lite extra sorg också. Istället för enbart gråmulna dagar kan det ju vara värt med lite ösregn för att få riktiga solskensdagar!

Alla hästarna har varit så enormt duktiga idag, och framförallt Disa kom direkt till grinden och skulle visa att hon tusan lärt sig och begrundat det vi gick igenom igår. Och det hade hon tusan. Inifrån och ut! Jag blev så berörd av hur bestämt hon presterade och kämpade för att bevisa att hon ÄR en drömhäst, punkt. Att hon älskar att leka och träna, och att hon verkligen tar det vi gör på allvar, även om hon inte gav sken av det igår. Men det blev ett wake-up call tror jag. Så idag gjorde hon allt, klockrent!

Även Arwen presterade utöver det vanliga med en formgiven trav och fattningar runda som.. jag vet inte vad! Så himla härlig känsla när allt bara sitter som en smäck. Det är liksom så man får rysningar längs med hela ryggraden!

Så nu sitter jag här inne med kaffemuggen i högsta hugg, men jag förblir inte här länge. Jag ska strax publicera det här inlägget och sätta mig i bilen och styra mot Lilla Edet. Där väntas mer hästerier. Fast vad som väntar där kan jag inte riktigt berätta, än. Vi får se helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *