Vardag

Skimlar brukar bli ljusa, men…

Det har inte slagit mig innan, men idag när jag lyfte på Eowyns pannlugg insåg jag att hon blivit nästan kritvit där?! När hände det ens? Tycker vi gosar hela tiden och fluffar runt den där yviga pannluggen, men det var först ikväll jag upptäckte det. Min lilla tjej börjar bli stooor! Och vilken nacke hon har. Hon får nästan ta det lugnt nu, haha.

Utöver gos med mina egna vackra djur har dagen fyllts upp av clinic i Borås. Så många duktiga ekipagen! Det var en sådan härlig atmosfär, och många talangfulla hästar och ryttare, samt många spännande utmaningar för min del.

Nu ska jag och Astrid molla ner oss i soffan framför någon dokumentär och äta semla! Mattias och Jane är iväg till Tibro, så då passar vi på. Fast jag saknar dem båda något enormt. Hemmet blir så tomt när båda två är borta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *