Vardag

Karlstad

Igår åkte jag tidigt på morgonen efter att ha tagit ut mina egna pärlor, och bilen styrdes till andra sidan Vänern! Närmare bestämt till Karlstad. Mina kära vänner Erika och Victoria bor där, och det var ett tag sedan nu, även om man pratar varje dag. Jag har dessutom inte fått hälsa på Erikas nya häst, PRE-hingsten Castalio, och shit så gudomligt vacker han är.

Erika har tjatat om att bild verkligen inte gör honom rättvisa, och igår fattade jag precis vad hon menar. Känslan som han utstrålar fångas inte på bild, och den känslan gör honom bara ännu mer andlöst vacker. Det är verkligen något speciellt med honom, och hela han utstrålar precis allt som är en Erika-häst. Jag är så galet glad för hennes skull! Nu är det dock skönt med en dag hemma, med mina egna älsklingar! Borta bra, men hemma bäst. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *