Vardag

Mina murgeser

Gaia är bättre, men fortfarande inte helt ren i gången. Men nu verkar hon börjat få lite mugg istället, suck. Under alla mina år som hästägare har jag sluppit både hovböld och mugg, men nu var det slut med det.

Iago däremot har bättre flyt, tack och lov. Ja, förutom att han är en liten buse och rymde in till tjejerna här om dagen. Då var jag sådär måttligt glad, men Ida verkade gilla honom. Tur för honom att han är så söt! Han är verkligen så himla go, och så just nu fokuserar vi mest på att jag hänger på honom. Allra helst skulle jag vilja göra allt samtidigt med honom just nu, men jag måste hålla i mig lite. För honom är ju varje sak ganska stor! Men han är alltid så duktig och gör sitt bästa, och då vill man aldrig riktigt sluta träna, haha. Han lär sig dessutom väldigt fort, så här om dagen satt jag faktiskt på honom för första gången! Helt odramatiskt, och det kändes så himla bra. Han känns inte alls så mycket större än varken Gaia eller Ida, utan ganska lagom ändå. Förutom när jag ska kravla upp då… gosh… jag behöver träna på att sitta upp på lite större hästar alltså!

2 Comments

  • Lotta

    Tydligen är det väldigt mycket hovbölder i år då vädret har varit lite sådär…
    Har aldrig heller på över 25 år som hästägare varit särskilt drabbad av hovbölder och nu körde jag två stycken på ena pållen. Klimatförändringar påverkar kanske inte bara oss :S

  • Sandra

    Wow så roligt! Ska bli spännande att se Iago under utveckling.

    Verkar vara ett hovböldsår, även mina hästar har haft det och vet många andra med. Kanske har med vädret att göra? Har ju varit väldigt kladdigt mest hela tiden..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *