Vardag

Tillbaka där jag hör hemma!

Känslan av att få sitta upp på Gaias rygg igen kan bara beskrivas med ett enda ord: fantastiskt! Vi tränade lite lätt igår, och idag repeterade vi allt. Det märks att hon stått, men samtidigt inte alls. Styrkan är inte helt där, men hon är lika mjuk och fin, och lyssnar perfekt på min sits. Dock märktes det idag att hon var lite trött och loj från gårdagen, så vi tog det väldigt lugnt och fokuserade bara på att “vara fram till handen”. Gaia har tendenes att lätt dyka bakom lod för tillfället när bålstyrkan sviker. Igår var hon verkligen magisk, men idag var hon svagare och lite trött i musklerna.

Imorgon ska hon få vila helt, innan vi skrittar lite igen. Sedan kan vi förhoppningvis fortsätta med vår igångsättning helt utan några bakslag. Jag ser verkligen jättemycket fram emot att få komma igång igen! Jag blir så lycklig och genuint glad av att få arbeta med min älskade lilla Gaia-maja!

Idag är det i övrigt ETT ÅR SEDAN vi åkte på vår första clinic! Då tränade vi från marken, och hon var lite överallt och det kändes ganska avlägset att börja träna uppsuttet med henne. Men nu är vi sjukt mycket längre än jag någonsin kunnat drömma om! Jag får nya mig i armen nästan hela tiden med den här tjejen, och jag måste ibland bara luuugna mig en smula (en hel liter snarare, haha).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *