Vardag

Murgesehäst till salu!

Har ni sett att det just nu finns en annons med en liten Murgse-kille till salu?! Lupin kommer från en trevlig uppfödning som bla. äger Gaias halvsyster. Lupin kommer hamna runt 160 i mkh antagligen, så han blir något mindre och nättare än Iago. Så nästan en mix av mina båda snuttar. Han har även samma härliga blodslinje som båda mina; nämligen Granduca da Martina (vilket är min favorit tillsammans med Nerone).

Vad jag sett på video har han även bra gångarter, och ska vara en snäll och trevlig individ. Framförallt kommer han från en uppfödning med mer “svenska normer” när det kommer till unghästhantering, så han är van vid det mesta som en tvååring ska. Så man slipper stå där med en stor treåring som springer genom trådar och vägrar lyfta på fötterna… Så jag tror han kommer bli en riktig goding när han väl växt klart, för han var riktigt fin som föl och börjar komma ur slyngelåldern nu.

Ni hittar annonsen här: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=1046808

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *