Vardag

Spa-helg

Den här helgen har blivit oerhört ohästig för min del då jag och Mattias satte oss i bilen igår, varpå jag körde till en för honom okänd destination. Efter en lång höst med mycket åtaganden har det känts som vi behövt göra något tillsammans, men utan våra personliga hobbys inblandade. Så när Mattias fyllde år fick han sig en helg på okänd destination, och just dit styrde vi nu bilen.

Helgen har därefter spenderats på Mösseberg Kurort i Falköping med god mat och massor av härlig avkoppling på spa. Jag är så dålig på att unna mig själv sådant, och jag vet ju att Mattias är likadan, så jag lyxade till det och beställde ett helt spa-paket för oss båda. Och så härligt vi haft det! Inget internet, ingen social media… ingenting. Bara lugnt och härligt. Men jag fick mig ändå en överraskning när jag slog på mobilen idag. En av hästarna här hade visst varit nere i kanalen och badat. Det kan man ju också göra en sådan här decemberhelg!

Ha! Det är då inte varje dag man ser mig med smink inte! Jag har det ju aldrig till vardags, eller till helg i regel, om det inte är något väldigt speciellt som ska firas så man vill vara riktigt fin. Annars får jag så lätt torr hy om jag sminkar mig varje dag, samtidigt som jag värderar de där extra minutrarna i sängen på morgonen väldigt, väldigt högt. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *