Vardag

Den 13 december

Lucia, och all vacker snö vi hade igår är i stort sett borta med vinden. Mitt humör likaså känns det som. Jag var så otroligt glad och entusiastisk när snön låg vacker runtomkring, men nu känner jag lika trist som löven på marken, haha. Dagen har dessutom kantats av migrän och trötthet, så jag som tänkt rida så gott det går idag fick se mig besegrad när jag somnade på soffan när jag “bara skulle vila lite efter att ha ätit” innan jag skulle ut till stallet. Jag vaknade tre timmar senare, och var fortfarande lika trött, haha! Så idag får hästarna vila, och så får det bli nya tag imorgon helt enkelt. 😊

Härligt är i alla fall att Gaia har varit riktigt fin hittills i veckan, och Iago har börjat släppa sin osäkerhet kring hovarna lite grann igen. Vi fick ju ett rejält bakslag när hovis var här, men nu känns han allt mer bekväm igen. Nu kan jag till och med lyfta dem på måfå när han står lös i boxen, vilket han verkligen inte varit trygg med innan. Men han blir sakta men säkert en allt större pojke. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *