Sömnad,  Vardag

New fabrics

Idag var jag iväg och köpte mig en hel del tyg och pyssel inför mina lediga dagar kring jul och nyår, hehe! Vadmal till en ridkjol, grönt foder och fin ull till en fin klänning i 30-talsstil. Nu vill jag ju bara sätta igång och låta symaskinen rulla hela natten! Men det får allt vänta, istället blir det stallet och hästmys nu! Förra veckan blev det ett enda ridpass med Gaia bara… och idag är det mest is överallt, så vi får väl ta ännu en mysdag bara. Suck. Men äsch, på sätt och vis är det bara bra att hon får en ordentlig vintervila så vi kan fokusera ordentligt i vår istället. 🙂

2 Comments

  • Matilda

    Är också sugen på att sy en ridkjol. Hittade att det fanns lite olika typer av vadmalstyg och olika tjocklek att beställa. Vad har du köpt?

  • Matilda

    Är också sugen på att sy en ridkjol. Hittade att det fanns olika typer av vadmalstyg och olika tjocklek. Vad har du valt till din ridkjol?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *