Vardag

Bilder från senaste ridpasset

Idag fotade Erika lite medan jag och Gaia tränade, och det kändes riktigt fint! Det har inte känts som vi gjort så mycket nu eftersom vi mest skrittat och bara tränat lite trav. Men sådär känns det ju när man försöker sätta igång lite och samtidigt bygga långsamt, och det är dagar som idag när man tar upp nivån lite som man märker att man faktiskt jobbat ändå. Gaia känns riktigt fin utifrån alla de förutsättningarna vi har, och jag börjar också komma igång i min kropp igen! Jag har lite svårt att använda mina lår helt korrekt, men idag hittade jag tillbaka en hel del. Det är därför jag kör barbacka. Dels för att Gaia haft små spänningar som jag tycker är svåra att känna genom sadeln, men också för att jag ska få kämpa lite extra med min sits. 2018, here we come!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *