Vardag

Något jag borde berätta…

Sedan några veckor tillbaka har Ida blivit sämre och sämre. Jag har ofta gråtit och varit förtvivlad. Maktlösheten är helt fruktansvärd. Men efter en tät dialog med veterinär beslutades för två veckor sedan att göra ett sista försök att mota försämringen, men Ida har inte förbättrats. Ni förstår vad det här innebär.

Jag orkar inte riktigt skriva så mycket mer om det just nu. Bara de här få meningarna har tagit tid nog att formulera. Det är därför jag inte orkat uppdatera bloggen, trots att jag och Gaia haft en hel del trevligt för oss, och något annat väldigt spännande hände förra veckan. Men allt som egentligen borde innebära eufori dämpas av det faktum att Ida inte mår bra. Just nu förbereder jag mig bara på det värsta framöver. Och fram tills dess så får jag försöka göra det mesta av allt.

Foto: Maria Hallbeck – mariahallbeck.se

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *