Vardag

Sju dagar

Foto: Maria Hallbeck

 

It’s been seven whole days, seven whole days
Since you paralyzed me
Seven whole days, seven whole days
Since you lost your fight
And I can’t get the last words that you said
Can’t get those words out of my head
Seven whole days, seven whole days and four words
And I can’t get away from the burning pain
I lay awake
And the fallen hero haunts my thoughts
How could you leave me this way?

 

Jag saknar dig så oerhört mycket, min älskade vän. Känslorna är överallt, och jag kan inte riktigt sätta fingret på allt. Det är så overkligt. På något sätt så är allt som bara tusen drömmar, som om inget någonsin existerat. Men på något sätt så är du än mer verklig än någonsin. Tusen tårar har torkat till en märklig tomhet och nästan ilska.
Det mest frustrerande är kanske att jag är så långt ifrån klok och givmild som dig, Ida. Jag är bara en människa med ett känslosvall jag inte kan hålla ordning på, medan du alltid varit en självsäker klippa. Du var så trygg och orädd. Jag däremot, jag kan inte förstå mig själv så som du. Men du har rätt i att vi alla kommer klara oss, för du lärde oss hur man gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *