Vardag

New in!

För ungefär en månad sedan, om inte mer… så beställde jag en ny hjälm. Någon gång där efter black friday, så det var ett tag sedan. Men eftersom jag promt ska ha en brun hjälm så är det ju bara att bita i det sura äpplet och vänta på leverans. Men igår kom den äntligen! Och jag är riktigt nöjd faktiskt. Jag har inte hunnit provrida den ännu, men jag antar att det kommer vara som min gamla Charles Owen, men med mycket bättre ventilation! Annars blir jag besviken.

Men snygg är den! Brunt läder och gult bakom det ihåliga nät-tyget för ventilationen. Det kommer bli en snygg detalj till Gaias bruna utrustning med mässing-detaljer. Men det var inte bara en ny hjälm som kom i ett paket aviserat till mig. Jag hämtade även ut ett paket med en hel del nytt läder och punsar! Idas utrustning passar Gaia till viss del, men en viss Iago har ju ett riktigt murgese-huvud kan man ju säga. Big head deluxe! Nu är jag glad att jag lärde mig sy i läder, och ännu gladare över alla bra knep träns-mästar-Norah har lärt mig! Iago har verkligen inget huvud med standard-mått. Inte Gaia heller för den delen, men Iago är ju än större, haha. Så nu blir det att göra nya träns.

Så upp till bevis nu då, Charles Owen! Jag hoppas verkligen investeringen är värd, så min stackars lilla hjärncell får förbli intakt.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *