Vardag

Men vem är detta?

Tack alla för era så himla fina kommentarer! Det värmer verkligen ända in i märgen på mig, och så otroligt roligt att få höra era berättelser! Jag är så glad över er som får känna samma känsla: bara en hel häst att utvecklas tillsammans med, sådär fysiskt som emotionellt.

Men Gaia är ju inte den enda hela, fenomenala hästen jag har nu mer. Min björn Iago (alltså seriöst, hur fluffig kan man vara?!) är också hur duktig som helst! Efter att ha blivit ledda runt inomhus var det dags nu att göra entré ute i paddocken nu, och gissa vem som var bäst i världen? Han är så himla cool med att ha en människa på ryggen. Man skulle kunna tro att han smygtränat massor med någon liten gårdstomte, för han är verkligen så sjukt avslappnad och obrydd. Han tar skänkeln bra, även om jag får vara väldigt tydlig. Men är jag bara väääldigt tydlig i min sits flyter det på fint.

Det kommer bli så kul att sätta igång min fina pojk i år. Det här året hoppas jag han ska få chans att blomma ut till en ståtlig och underbar ridhäst!

One Comment

  • Lotta

    Har just nu sjukstuga hemma med alla hästarna känns det som. En med ett ordentligt trampsår och den andra som valde att börja dagen med kolik. Den hela hästen jag har får just nu springa runt i hagen då de andra två äter all tid. Så, ja, jag förstår verkligen tjusningen med en hel häst 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *