Vardag

Andra skritten i paddocken

Kolla vilken fin grimma jag sytt åt Iago! Visst är han galet snygg i congac/ljusbrunt läder med mässing-bling?! En annan blir ju alldeles varm inombords över hur fin han är! Och han blev så otroligt stolt när han fick prova sin nya grimma imorse. Man verkligen märkte att han uppskattade det! Antagligen kände han i min blick att han var fin, för han som annars inte är supergosig på morgonfodringen stod mer än gärna och blev ompysslad. Det är väl kanske det bästa när man är ledig, man behöver inte skynda sig alls! Det gjorde inget att jag stod där och redde ut hans man med bara fingrarna. Slinga för slinga. Det är skitsamma, för jag är ledig. Jag har all tid i världen att lägga på mina älskade!

På eftermiddagen (efter en låååång frukost i soffan och bus med bäbisarna) skrittade jag Iago i paddocken för andra gången. Precis som förra gången började vi med att Erika ledde oss runt lite först. Sedan släppte hon oss och vi fick styra själva. Han är otroligt duktig och känns helt mentalt lugn och med. Såpass att han faktiskt provade att snurra runt lite då och då bara föööör att. Men när jag bara skärpte mig och började visa TYDLIGT med min sits flöt det på som ingenting. Så ärligt talat tror jag mest att det var mig det berodde på. Min högersits är mycket mer dominant, så han böjde ständigt åt höger och ville vända dit. Inte så märkligt när hela min sits ber om det. Men han är mycket bredare att sitta på än Gaia, och jag är inte van vid det! Efter bara några minuter krampade min vänstra sida i protest mot att jag försökte räta upp min sits. MEN! Efteråt kände jag hur en muskel jag haft problem med länge (över två år, om inte mer) kändes stretchad. Jag som försökt och försökt stretcha, men helt utan resultat. Men 10 minuter på Iagos rygg gjorde visst susen!

Längtar redan efter nästa ridpass med min svarta dröm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *