Vardag

Söta lilla Noir på språng

Idag har jag varit ledig och då passade vi på att fota Noir och hennes hagkompis Mariette (som också är till salu). Gaia var helt förstörd att hon inte fick vara med och busa i gräshagen bredvid, men man kan ju inte alltid få stå i centrum. Egentligen var planen att rida Gaia idag, men hon fick vila ännu en dag eftersom det är galet isigt från hagen ner till paddocken. Killarna kan man gå en annan väg med, men framför Gaias hage är det verkligen blank-is halva vägen ner till paddocken. Usch.

Små-flickorna hade i alla fall en väldigt mysig dag! Söta Noir förstod inte grejen först, men sedan busade hon också loss med Mariette. Det var nog härligt att få springa i en helt plan hage nu efter att ha gått i en kuperad en, hehe. Men hon förstod inte varför jag stod där och viftade för att Erika skulle fota. Hon ville komma fram och gosa istället. Hon är verkligen en liten gose-räka.

Det känns avlägset att den vacker dam gömmer sig under all föl-päls, men hon kommer verkligen bli läcker som vuxen! Så härliga gångarter och sååå fin attityd! Man blir liksom bara glad och varm inombords av att umgås med henne. Hon har en så fin själ. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *