Vardag

Vi kämpar på

Idas bortgång har tagit hårt på oss alla emotionellt. Det är väl Iago som är lika bra och sprallig som vanligt, eftersom han inte hade någon relation till henne. Men jag och Gaia… Vi har haft det svårare. Eller tuffare, det är ett bättre ord för att beskriva det hela.

Gaia vrickade sig dessutom förra månaden, så hon har fått vila och bara gått någon enstaka promenad. Men innan det tränade vi frihetsdressyr nästan varje kväll, och jösses så duktig!

Iago har både skrittat med mig på ryggen och ja, vi har också jobbat mycket frihetsdressyr,och ja, what to say?! Han är så löjligt läcker, smart och duktig. Han är redan på samma nivå som Gaia, även om hon är mycket mer självsäker i det hela.

2 Comments

  • Lotta

    Trevligt att du är tillbaka på bloggen, det har varit så tomt här.
    Förstår så väl den känslan du beskriver, jag har fortfarande svårt att ta mig till stallet och på ena hästen syns det verkligen tydligt att hon fortfarande är deppig efter min ena hästs bortgång. Jag försöker bara ge det tid och mera tid och hoppas på att det ska uppstå en vardag där det gör lite mindre ont och där orken kommer tillbaka. Hoppas på att våren kommer att underlätta. <3

    • Alexandra Wirgart

      Tack, det värmer att höra! Jag hoppas verkligen otroligt mycket på våren! Men det är faktiskt lättare nu när det är ljusare om kvällarna tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *