Finbesök

27 mars, 2018 0 av Alexandra Wirgart

I fredags kom Carro och Blackie hit (därför jag vart lite extra bitter på att Gaia inte var helt fräsch eftersom vi hade tänkt rida tillsammans, men de fick pussas lite åtminstone!). Vi har haft fullt upp med att rida, träna, fota och brista i återkommande skrattanfall! Åh, så jag önskar vi bodde sådär nääära varandra igen. Egentligen är det inte så långt, fågelvägen. Men så var det den där stora vattenpölen vi har här i Sverige, mittemellan. 😉

Men, eftersom jag inte hade någon häst att direkt rida, så passade vi på att fota mig och Iago! Jag har ju inte så mycket foton på oss. Det blev hans första fotografering, och ni skulle sett hur nöjd han var! Han stod och njöt, bokstavligen.

På kvällen tränade vi Blackie, Castalio och Iago samtidigt, och just där och då infann sig en så härlig känsla. Jag kände inombords att vi verkligen kommer ha mycket roligt med de här tre gossarna framöver. De gillade verkligen varandra, och de jobbade så fint och oberört av varandra. Iago struntade i att det rejsade runt hästar omkring, han fokuserade på att gå i slutor och ut mot diagonalen. Det är så otroligt mycket mer än jag någonsin skulle kunna begära egentligen. Jag hade varit nöjd om han bara känt sig okej med att vara där och skritta, trava lite på longen. Men icke, han tränade på alltihop!

Som så ofta slår det mig, vad har jag gjort för att förtjäna denna ljuvliga häst? Han är en sådan gentleman. 🌹