Tack och lov!

27 mars, 2018 0 av Alexandra Wirgart

Ni är så kloka! Tack för så himla kloka kommentarer kring Gaia. Det är verkligen guld värt! Och med det sagt, hon är redigt mycket bättre nu. 🙂 Hon är fortfarande lite varm och avlastar, men använder sitt bakben.

Hon har fått stått inne och vilat nu, samtidigt som vi kylt benet, och det verkar ha gjort underverk. Hon har varit riktigt duktig inne, trots att hon kan vara lite misströstande efter ett tag inne. Hon är en häst som vill röra på sig, mycket. Det där med att stå på box länge är inte helt hennes grej, men hon har blivit rätt duktig på det. Det känns som hon tycker det är rätt skönt ändå, även om hon allt visar lite misstycke när hon kastar blickar på mig när jag går. Sedan är det inte sådär härligt lättmockat som vanligt med en enda fin hög i ett hörn, men det får matte så fint ta. 🙂