Vardag

Glad som en lärka

Jag har flera saker att vara otroligt glad för, och just nu är jag verkligen glad och inspirerad! För första gången på länge längtar jag verkligen efter att bara få åka hem och träna häst! Att rida Gaia är liksom bland det finaste som finns! För just precis! Vi har börjat rida lite lätt igen!

Både jag och Gaia är verkligen exalterade över det, och igår kom hon galopperarande så fort hon bara kunde så fort hon hörde mig ropa från stallet. De andra hästarna rattade inte varför de plötsligt sprang mot stallet från andra sidan gården, men Gaia var väldigt målmedveten.

Visst känner man svagheten i Gaias höger bakben, men inget annat symtom! Man känner bara orsaken, och det känns som hon blir starkare och gladare för varje dag som går. Det är ren och skär lycka!

Hur söt är hon inte med de vita ögonbrynen?!?! ?

Så vad mer är jag glad för? Jo, trots att mina vänner är nere på träff i Blekinge medan jag måste jobba har jag flera saker som gjort mig på bättre humör.

Noir har kanske hittat sin framtida familj här i Sverige, och går köpet igenom kan hon knappast få det bättre! Imorgon ska hon besiktas, och förhoppningsvis finns inget att anmärka.

Men så är det ju det här med veterinärer. De har slagit ihop vårt distrikt med flera andra, så distriktsveterinärerna är ända borta i Falköping nu… Helt värdelöst när man har små ärenden. Men i samma veva har en av de bättre veterinären här rubt startat eget istället. Så redan imorgon kommer hon och besiktar lilla Noir! Det gjorde mig verkligen glad, så jag slipper åka iväg med Noir som ännu inte har så mycket erfarenhet av saker och ting.

Och så sist, men inte minst. Sveriges Ridgynnasie kontaktade mig förra veckan för att fråga om jag var intresserad av en tjänst som lärare i historia. Dessvärre var det för få procent i tjänsten för att jag skulle kunna ta den, men det kändes ändå kul att de var intresserade av min profil och utbildning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *