Vardag

Framsteg!

Jag blev så oerhört glad idag när Erika kom hem och det första hon säger är “wow, vad fin Gaia blivit!!! Det är verkligen skillnad på hur hon rör sig.”

Ja, glad över att ha sällskap i stallet var jag förstås också. ? Man inser snabbt vad tomt det är att vara själv. Och vad mycket jobb man slipper när man delar! Fast det har varit så härligt väder, så det har inte varit så jobbigt. Inga täcken eller annat drygt att ta hänsyn till.

På bara en vecka har Gaia blivit otroligt fin, och Erika skrattade bara lite åt mig när jag lyriskt sa: “du tror mig när jag säger att hon varit sjukt fin att rida nu va!” Men det är verkligen skillnad. Hon är mycket mer lösgjord och harmonisk i både själ och kropp.

Nu längtar jag som tusan till nästa pass!

The typical Gaia look ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *