Vardag

Lycka till fina Noir!

Under långhelgen lastade jag Noir och körde norrut, med siktet inställt på Örebro. Hon var fantastiskt duktig från början till slut, och det gick som en dans att köra henne, även om jag fick köra lite extra-extra försiktigt. Hon är ju så långbent och lite vinglig, men det dröjde inte så länge innan hon stod och mumsade hö under sin resa.

Nu bor hon hos sin nya familj en liten bit utanför Örebro, och det kändes som hon trivdes från första stund. Hon är så cool i sig själv, och jag stannade ända tills hon var helt lugn och trygg i sitt nya hem.

När jag åkte låg hon och sov i hagen. Snacka och en modig och självsäker häst! Även om jag saknar henne här hemma känna det helt fantastiskt eftersom hon fått ett så himla fint hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *