Vardag

Mina fina murrar utvecklas

Just nu utvecklas Gaia för varje ridpass! Det känns helt fantastiskt, och äntligen släpper delar som vi verkligen kämpat med. Gaia verkar känna precis samma sak, för just nu bokstavligen rushar hon till grinden så fort hon ser mig komma med grimman. Och hela hon utstrålar en känsla av att hon vill visa mig hur duktig hon blivit. Att hon minsann gjort hemläxan, haha. Precis sådan var ju Ida… Kom och SKULLE visa vad hon funderat ut över natten.

Nu gäller det bara att vara lite försiktig så hon inte jobbar fööör mycket, utan håller sig inom ramarna för vad en unghästs kropp kan bygga. Så vi tränar bara si sådär varannan dag. Vi har ju några år på oss, så att säga. 😉

Det ger mig dessutom extra tid att lägga på den här snyggingen också, hehe. Han är så himla lugn och duktig! Igår red vi på tränsbett för andra gången, och det verkade vara något han verkligen uppskattade. Som ni ser kör vi det även fastsatt i nosgrimman.

Han börjar få så lång man att pannluggen snart är nere till näsborrarna. Hela han är ett litet troll med lockig man överallt! Det är ju nästan omöjligt att träna utan att allt fastnar i trollmanen när det inte är flätat. ? Han är verkligen Mr Kotte Hårfager! En liten gris är han också… Bara kolla munnen. Det är väl att betrakta som “rent” efter att han ätit sitt kraftfoder. ?

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *