Efter regn kommer solsken

22 maj, 2018 2 av Alexandra Wirgart

Igår hade jag och Iago vår första riktiga dispyt tror jag. Det gick såpass långt att jag blev arg, och då får man jobba lite för det. Men även jag har min gräns där jag blir otrevlig tillbaka, och igår nåddes den gränsen.

Jag var väl kanske inte elak, men inte särskilt mjuk heller. Stackars Iago var ganska trött efteråt, men idag var hans attityd helt annorlunda. Och att han som vanligt kom springandes i hagen när jag ropade, även dagen efter ett sådant pass, tyder ju på att han inte direkt tog det personligt.

Äntligen kom han ihåg allt hsn lärt sig idag, och han lade verkligen ner möda i arbetet. Äntligen dansade vi, och han var nöjd med sig själv. Och jag var nöjd! Jättelycklig för att vara exakt! För oj så galet talangfull min lilla kotte är. Hans gångarter är det såå mycket kvantitet i som bara väntar på att få visa sig på riktigt. Och jag kände kapaciteten vila där i varje steg.

Nej, idag fick jag verkligen en försmak på hur fantastisk häst Iago kommer bli! Och redan är, förstås!