Vardag

Måste nypa mig i armen

I fredags var Carro här, min fina, bästa Carro. Vi åt trerätters ute och pratade tonvis med smörja. Hon lånade även min transport, eftersom hon snart ska ut på äventyr som heter duga. Om ni följer henne på insta vet ni kanske redan att hon ska få tillökning i sin familj, hehe. Egentligen skulle jag med, men dessvärre flyttades det från helg till vardag, och då jobbar jag. Men jag vet ju vem som ska åka och besöka Dalsland snart. Självklart med kameran i högsta hugg! 😉

Lördag morgon åkte jag och Mattias till Tibro, han för att hjälpa till med cross-sm (som de i övrigt vann! Duktigt!) och jag för att rida. Men på förmiddagen var jag ute med vår samojed Jane, och efter en hel sommar med bad-träning (hon har varit rädd för vatten innan) så hände det! Hon sprang ut i bäcken och badade, SJÄLV!

IMG_20180901_144325.jpgDet kändes som det aldrig skulle hända, men det gjorde det! Nu har hon även börjat jaga lite bubblor i vattnet, den lilla sötnosen! Jag blev så glad så jag höll på att börja gråta, haha!

På eftermiddagen red jag med ut med Gaia, och hon börjar också bli duktig med vatten nu. Hon vågar fortfarande inte gå först ut, eftersom det är lera och ett litet nerhopp i bäcken (drottningar tycker lera är äckligt…). Men väl nere på gruset traskar hon glatt ut i vattnet! Drömmen vore ju om hon hade velat gå först ut, utan att tveka, innan jag flyttar hem hästarna. Men vi får se! Jag hinner ju inte rida mer än 1-2 gånger i veckan när de står i Tibro – tyvärr.

Men sedan har vi ju lille Pjagstern… och han har ju börjat bli vuxen! Han traskar så glatt under mig, och går gärna först och trampar på. Nu på söndagen hade vi besök av en kommande medryttare som red Gaia medan jag red Iago. Alltså han är guld! Gaia med, min lilla rejser-tjej.

40556958_1975167442526007_2183208395694145536_o.jpg

Jag hade ärligt talat ingen aning om att han blivit så ståtlig under ryttare! Jag bad Mattias knäppa ett mobilkort på väg ner till hagen när jag prövade en ny sadel för att få se hur det såg ut. Men jag blev smått chockad över hur ståtlig han är! Om han är så fin som 4-åring, hur fin kommer han då inte vara om några år?! Jösses… Jag måste nypa mig i armen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *