RIDCENTER

 

Inbäddad i ett vackert åkerlandskap ligger gården belägen längs
Vänerns södra kustremsa utanför Lidköping

 

Välkommen till Lasting Dressage Ridcenter! Här bedriver jag min hästverksamhet sedan 2016 i samarbete med Kedumsvik. Här utbildas människa och häst i hästkunskap och dressyrridning. Målet är att kunna erbjuda ridundervisning av högsta klass med fantastiska hästar. Därför är hästarna noga handplockade och flera gånger om året besöks gården av internationella tränare.

 

TJÄNSTER

På gården erbjuds privatlektioner, antingen med egen häst eller någon av mina. Utöver detta bedrivs även en mindre ridskoleverksamhet, som syftar till att ge det bästa till både häst och ryttare. Här får alla elever lära sig rida med små hjälper på välskolade hästar – eller sina egna. Du är välkommen att delta både med din egna häst, eller med någon av gårdens skolhästar.

Jag arrangerar regelbundet kurser på gården. Dels återkommande kurser som syftar till att förbättra ridning och relation, men gården får också regelbundet besök av olika gästtränare! Se evenemangskalendern för att inte missa några spännande kurser eller evenemang.

 

LÄS MER OCH SE PRISER

» Ridlektioner/ridundervisning
» Ridskoleverksamheten
» Kurser på gården
» Sommaraktiviteter
» Evenemangskalendern

 

 

STALLET

Stallet på anläggningen är nyrenoverat, stort och rymligt med god ventilation. I anknytning till stallet har vi även toalett med dusch. Så småningom när vår nya sadelkammare med teorirum blir klart kommer vi även få ett mysigt fikarum och ett omklädningsrum för besökande.

Självklart kan man alltid hyra box och hage här när man kommer på besök med sin egna häst.

För tillfället har vi inga stallplatser att hyra ut permanent.