RIDLEKTIONER

Dressyr ska inte bara vara tillgängligt för alla, det ska vara kul och lärorikt också! Jag individanpassar alltid utbildningen efter just dina mål och din häst. Allt för att just du och din häst ska kunna utvecklas på absolut bästa sätt.

För mig är det viktigt att både ryttare och häst förstår dressyren, och varför ni gör vad ni gör. Framförallt är det hästens välfärd som står i centrum, och träningen baseras på lätthet. Att rida ska inte vara en kamp för att nå formen, att rida ska vara som att dansa tillsammans utan något som helst våld. Ridning är lika lätt som det är svårt. Det är som att lära sig att cykla: det krävs mycket träning och balans, men när du väl kan det har du glädje av det precis hela livet.

 

PRISER FÖR PRIVATLEKTIONER

På gården:
Privatlektion 30 min: 300 kr
Privatlektion 45 min: 400 kr

Utanför gården
Privatlektion 30 min: 350 kr
Privatlektion 45 min: 450 kr

Priserna är inkl. moms. Utöver priserna tillkommer reseersättning vid resa på 33kr/mil.
Ni är varmt välkomna till gården för att träna, men jag åker även ut i närområdet och undervisar!
Det finns även möjlighet att boka clinics runt om i landet.

 

CLINICS

Jag finns tillgänglig att boka för undervisning över hela landet!
Under helger (och veckor ibland) går det att boka mig för clinics en eller två dagar. Det är ett populärt upplägg som består av två ridlektioner och en timmes teorilektion under dagen. För att jag ska kunna resa mer än 2 timmar (enkel resa) behöver ni minst vara 4 ekipagen. När jag reser kan jag även göra stopp emellan för att ge lektioner! Det går även att boka enbart lektioner, dock brukar clinic-upplägget vara väldigt uppskattat. Kontakta mig för mer info och bokning, så kommer vi fram till det perfekta upplägget för just er.

Priser:
Paket: 850 kr per ekipage
(2 st 30 min lektioner samt teori)

Eller 350 kr för 30 min lektion
och 450 kr för 45 min lektion

Platser jag regelbundet besöker:
 Linköping | Vetlanda | Vara | Grästorp

.

KONTAKTA MIG FÖR
MER INFO OCH BOKNING

Mail: info@ lastingdressage.se